Det er muligt at komme igennem efteråret, uden at være helbredsmæssigt udfordret af forkølelser og deslige på værste vis.

webpicture-til-chr-a-artikel-13-10-16

Det siger jeg med 49 års erfaring indenfor sundhedsbehandling med fokus på naturlig helbredelse.

Efteråret er en tid, hvor skovene går fra sine mange dybgrønne farver, til et utal af orange farver, når træernes blade er undervejs til at forlade sine grene.

Det er også en tid, hvor mange mennesker oplever, at blive røde om næsen.

De røde næsers tid, er også en tid hvor dagene bliver kortere, og vi får mindre og mindre sollys.

Efterårsstormene fjerner de sidste blade, før den danske vinter har den fulde kontrol over det danske landskab, indtil solen igen får overtaget og skovene igen, vover at sætte sine første nye grønne blade.

Efteråret er således både en smuk tid i vor danske natur, men også en tid, der vanligt varsler om koldere og mørkere tider, hvor jeg på min klinik oplever, at flere og flere klienter ankommer med fine dryppende næser.

Igennem årerne på min klinik, der har jeg for de klinter, der føler sig trætte af efterårets forkølelser og lignende, – der har jeg givet dem en særlig vacuumenergi behandling, der fremmer deres almentilstand og hæver deres energi i kroppen. Et behandlingsforløb, jeg yderligere understøtter med et nyere frekvensbehandlet præparat.

En samlet behandling, der øger kroppens almentilstand og hæver kroppens energi, så efterårstræthed og afledte helbredsudfordringer, – de er holdt godt på afstand, indtil foråret igen forkæler vores kroppe.

Ovenomtalte behandlingsforløb, består af 2 vacuumenergi behandlinger af hver 2 timers varighed, suppleret med omtalte nyere frekvensbehandlede præparat. Et behandlingsforløb til en samlet pris af 650 kr.

I år, der har jeg 49 års jubilæum i min praksis Homeoteket.

Igennem årerne, har der været utrolig mange og søde klienter omkring min klinik. Mennesker, som har givet mig fantastiske dejlige 49 år.

Jeg vil gerne give lidt tilbage i sammenhæng med mit 49 års jubilæum.

Jeg har altid holdt fast på, at vores behandlinger aldrig måtte koste mere, end, at enhver med en helbredsmæssig udfordring, skulle have råd til et behandlingsforløb hos os.

Trods vores lave priser, så bliver min jubilæumsgave til alle mine tidligere og mangeårige kunder, at jeg betaler 100 kr, af de 650 kr, som et almenforbedrende og energiforøgende behandlingsforløb normalt koster.

Således er det i år, igennem hele oktober, november og december måned – muligt for tidligere kunder, at modtage omtalte efterårs- og vinterforberedende behandlingsforløb til 550 kr.

Og, som en yderligere jubilæumsgave, så er I også velkomne til at invitere en eller flere gode venner og familiemedlemmer med til jeres eget efterårs- og vinterforberedende behandlingsforløb, hvor de så vil modtage hele behandlingsforløbet til samme pris som jer, – nemlig 550 kr.

Hvis man vil undgå ventetid, fordi man vælger at møde spontant op i min klinik, så ring på tlf. 3324 1736 og bestil tid et par dage i forvejen. Så skal jeg gøre mit bedste for at ingen oplever ventetider.

De bedste efterårshilsner,

Christian Andersen

CEO for Homeoteket

NB1.

  • Opslaget må selvfølgelig gerne deles med de venner og familiemedlemmer, som I gerne vil invitere med 🙂

NB2.

  • Dette særlige jubilæumstilbud, har et års gyldighed, fra købstidspunktet
Advertisements